Bedroom styling with H&M Home

  In my last post I promised to show you how I have used some of my favorite H&M Home products in my own home. So here are some photos of my bedroom with gorgeous natural beige linen bedding I had had on my wish list for months, but it was always sold out when I looked for it. It creates a beautiful tone on tone styling with a wall color we have in our bedroom. As you have maybe already noticed from my Instagram feed I really like the new speckled ceramics too and it even inspired me to frame one of my splatter ink drawings I did last year, which had been left in the bottom of the drawer for over a year. Eelmises postituses lubasin ma näidata, kuidas olen kasutanud mõndasid oma lemmikasju H&M Home kollektsioonist oma kodus ja siin ongi mõned pildid mu magamistoast. Olin juba ammu tahtnud saada omale üht naturaalse linase tooni voodipesukomplekti, mis harmoneeruks uue seinavärviga ja looks toon-toonis efekti. Enamasti pole seda saada olnud, aga nüüd lõpuks sain! Lisaks meeldib mulle väga nende uuest kollektsioonist see pisikeste täpikestega keraamika, millest kasutasin selles stiliseeringus alustassi ja kausikest. Need täpikestega nõud inspireerisid mind raamima ära ühe mu tehtud "joonistuse", mis oli juba üle aasta teenimatult sahtlipõhjas seisnud.   And here is almost the same setting, but I added a pop of terracotta red with a velvet cushion cover from H&M Home new collection. Only a little change, but with a big impact! It also demonstrates how easy it is to change the look in a room which has decorated in neutral color scheme. Just add some colorful accessories and change them when you get tired of the look or have found a new favorite color you wish to add to your home. Ja siin on peaaegu täpselt samasugune tuba, ainult selle vahega, et lisasin väheke värvi terrakota punase velvetist padjakattega (samuti H&M Home uuest kollektsioonist). Pisike muudatus, aga suur muutus! Samuti näitab see hästi, kui kerge on neutraalsetes toonides kujundatud ruumi muuta - lisa lihtsalt mõned värvilised aksessuaarid ning kui värvist tüdined on seda väga kerge mõne uue lemmikvärvi vastu vahetada. Posted in collaboration with H&M Home.